Ny kontrakt i Sverige med Statoil Fuel & Retail AS!

  • Posted by admin
  • On September 17, 2015

Martinsen Transport AB har 10. desember inngått en transportavtale med Statoil Fuel & Retail AS (SFR). Avtalen omfatter transport av drivstoff fra depotene i Norrköping og Vesterås til Statoils stasjonsnettverk i dette området.

For å oppfylle avtalen investerer Martinsen Transport AB i seks nye bil og hengere. Vogntogene vil bli bygget hos Rohr i Tyskland etter de nyeste regler og spesifikasjoner. Dette innebærer en totalvekt på 64 tonn og svært effektivt tankutstyr.

Martinsen Transport AB vil i forbindelse med denne avtalen øke sin virksomhet med rundt 20 ansatte, og også styrke administrasjonen i Sverige.

«Vi er glade og stolte over å ha fått tillit fra en aktør som SFR, og ser fram til et godt samarbeid med dem. Den nye kontrakten vil styrke vårt svenske selskap og gi oss mulighet til å levere tjenester med enda høyere kvalitet og servicegrad», sier Maarten Beck – VD Martinsen Transport AB.

Det er første gang Martinsen Transport har en langsiktig avtale med Statoil, avtalen har et omfang på anslagsvis 25 mill i årsomsetning.

Avtalen har en varighet på fem år, og SFR har opsjon på å forlenge avtalen med ytterligere to år. Oppstart er 1. juli 2016.

«Vi er veldig godt fornøyd med å ha fått dette oppdraget og er sikre på at dette er noe vi med vår kompetanse og erfaring vil løse på en utmerket måte» sier Konsernsjef Vegard Narmo

Ny kontrakt i Sverige